Joan Carles I

El rei emèrit arriba a Pontevedra per veure el partit del seu net

Ha assistit com espectador al partit d’handbol de Pablo Urdangarin

1
Es llegeix en minuts

La tornada del rei emèrit a Espanya està tenint una repercussió desmesurada. Si ja va ser multitudinària la seva rebuda a Sanxenxo, on va arribar dijous passat després d’aterrar a Peinador, aquest dissabte, Joan Carles I ha visitat un pavelló municipal de Pontevedra ple a vessar per veure el partit d’handbol que jugava el seu net Pablo Urdangarin.

El fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin milita al filial del FC Barcelona, que avui s’enfrontava al Club Cisne Colegio Los Sauces en el penúltim partit de la competició de la Divisió de Plata. Era també el duel que podia tornar els de Pontevedra a la Lliga Asobal després d’un any.

Notícies relacionades

Joan Carles I ha pogut assistir a l’enfrontament d’aquesta tarda després de ser cancel·lada finalment la regata en què havia de participar per la falta de vent. Amb tot, es va poder veure l’exmonarca navegant abans de l’anunci de la suspensió a bord del ‘Bribón’.

La tornada del rei emèrit ha despertat tant reaccions de suport, com la mostrada pels veïns de Sanxenxo que el van aplaudir i van cridar el seu nom, com de rebuig, amb la protesta antimonàrquica protagonitzada per col·lectius nacionalistes sota el lema ‘Galiza non ten rei’.