Rei emèrit

Marta Gayà, Corinna Larsen i Bárbara Rey: Les altres dones que han marcat la vida del rei Joan Carles

  • El rei hauria mantingut relacions íntimes amb més de 1.500 dones, però són cinc les que han marcat la seva vida extramatrimonial

Marta Gayà, Corinna Larsen i Bárbara Rey: Les altres dones que han marcat la vida del rei Joan Carles

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Va ser la periodista Pilar Eyre que va arribar a assegurar que l’emèrit hauria mantingut relacions íntimes amb més de 1.500 dones. «El rei, bronzejat, sexi, atlètic, elegant, lluint caretes i el postís que li arreglava Iranzo cada setmana, era no només el rei d’Espanya, sinó el rei del món. Com em va dir un amic seu llavors: ‘¡Se li oferien totes!’», va dir Eyre.

I a Eyre la va secundar el periodista expert en la Casa Reial Jaime Peñafiel, que va avançar que el monarca va enganyar Sofia fins i tot abans del seu casament. «Un dia abans de posar-li a Sofia l’anell al dit, el rei va estar perdut entre els llençols del llit d’una habitació d’una pensió romana, pagada i reservada per la comtessa Olghina di Robilant», va revelar.

Però han sigut cinc les dones que han marcat la vida extramatrimonial del rei Joan Carles. Des de la comtessa italiana, passant per María Gabriela de Savoia, Marta Gayà, Bárbara Rey i la polèmica Corinna Larsen.

Corinna Larsen (Frankfurt, 1964) forma part de la vida pública espanyola des de l’abril del 2012, quan el cèlebre accident de Botswana la va situar al costat de Joan Carles de safari per l’Àfrica, però llavors ja feia vuit anys que ella era un personatge molt actiu de la vida privada del rei emèrit. En aquell temps de discreció i trobades allunyades dels focus, la seva melena rossa no solia brillar en el paper cuixé ni l’agenda personal del cap de l’Estat transcendia més enllà dels seus estrets col·laboradors. El joancarlisme tenia en aquells moments bona salut i el que el monarca fes amb la seva vida privada no era matèria publicable, ni tan sols comentable.

Notícies relacionades

Després de dècades d’anades i vingudes i vida tumultuosa, Bárbara Rey semblava estar portant una vida tranquil·la, lluny de les polèmiques que sempre l’han acompanyat i de les relacions que l’han posat en boca de tothom. No obstant, el passat ha tornat i el 2021 se li van demanar comparèixer al Senat, a instàncies de Compromísper «explicar les informacions que apunten que va rebre diners públics de fons reservats perquè no fes públiques les seves suposades relacions amb presumptes càrrecs de l’Estat».

D’altra banda, el rei Joan Carles hauria donat dos milions d’euros Marta Gayà, segons publica ‘OKdiario’. L’amiga mallorquina del monarca emèrit hauria rebut la quantitat en dues entregues d’un milió d’euros cadascuna entre el 2011 i el 2012. Per a l’operació, s’hauria utilitzat el mateix compte del banc suís que va transferir 65 milions d’euros a Corinna zu Sayn-Wittgenstein, assumpte que ha derivat en una investigació judicial a Suïssa.

Temes:

Joan Carles I