Igualtat

Calviño rebutja posar per a una fotografia en un fòrum econòmic per ser l’única dona

La vicepresidenta primera va avisar el mes de febrer passat que no tornaria a fer-se una fotografia o participar en un debat en el qual fos l’única dona

1
Es llegeix en minuts

La vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha refusat fotografiar-se amb els organitzadors del primer Fòrum sobre lideratge empresarial i directiu Madrid Leaders Forum per ser l’única dona, tal com havia advertit fa mesos que faria si es donava aquesta circumstància.

A l’entrada de l’esdeveniment organitzat per la Confederació Empresarial de Madrid CEIM-CEOE aquest dimarts al recinte firal d’Ifema, quan estava previst realitzar la fotografia oficial, la vicepresidenta ha comunicat al president de la patronal madrilenya, CEIM, Miguel Garrido, que no participaria en el posat.

Notícies relacionades

El mes de febrer passat, Calviño ja va advertir que no tornaria a fer-se una fotografia o a participar en un debat en el qual fos l’única dona. «No podem continuar considerant normal que no sigui present el 50% de la nostra població», va afirmar.

Al finalitzar l’esdeveniment i una vegada incorporada la secretària general de CEIM, Sara Molero, que no va poder ser a l’arribada, la vicepresidenta ha accedit «per coherència» a participar en la foto oficial tal com estava previst, segons han indicat fonts d’Assumptes Econòmics.