Cas mascaretes:

Villacís no posa «la mà al foc» per Almeida: «Confiança sí, però no cega»

«Aquesta confiança no ha d’impedir veure-hi, i el millor per tenir els ulls oberts és ser d’un altre partit i poder fiscalitzar», diu la vicealcaldessa de Madrid

Villacís no posa «la mà al foc» per Almeida: «Confiança sí, però no cega»
1
Es llegeix en minuts

La coordinadora de Ciutadans a Madrid i vicealcaldessa de la capital, Begoña Villacís, ha assegurat aquest divendres que ella no posa «la mà al foc» per ningú, tampoc per l’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, perquè «tota persona que ho ha dit, s’ha penedit de dir-ho».

Notícies relacionades

Així s’ha expressat, des del centre Beatriz Galindo, després que ahir la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, afirmés que «posaria la mà al foc» per l’alcalde de la capital en relació amb els contractes de material sanitari per al consistori. «Si posa la mà al foc, que vingui a la comissió i ho expliqui, seria una bona manera com a damnificada per un presumpte espionatge», ha remarcat a continuació la vicealcaldessa, que considera que «posar la mà al foc és una frase que es fa servir massa, i que està massa grapejada». «Tota persona que l’ha dit, s’ha penedit de dir-la», ha expressat.

Ella, ha afirmat, hi té «confiança, però no és cega», i «es va veure trencada quan es va ometre la investigació sobre l’Empresa Municipal de Vivenda i Terra (EMVS)». «Aquesta confiança no ha d’impedir veure-hi, i el millor per tenir els ulls oberts és ser d’un altre partit i poder fiscalitzar. A l’ajuntament som un govern en coalició, i això dona garanties. Confiança sí, però no és una confiança cega ni incondicional», ha dit per acabar.