En el congrés extraordinari del partit

Ayuso recolzarà la candidatura de Feijóo perquè «és la millor» per al PP

  • La presidenta madrilenya descarta per complet que es postuli per al pròxim conclave nacional, perquè està centrada a guanyar de nou Madrid el 2023

  • La dirigent popular promet al cap de la Xunta «continuar col·laborant amb el PP en tot el que necessiti», i des del Govern regional faran «la mateixa feina»

Ayuso recolzarà la candidatura de Feijóo perquè «és la millor» per al PP

EFE / CHEMA MOYA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Aquest diumenge la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va assegurar que recolzarà la candidatura de l’actual president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, per dirigir el Partit Popular, perquè creu que és «la millor».

Així ho va traslladar als periodistes en la seva assistència al partit de rugbi que enfrontava a Espanya i Romania, en la fase classificatòria europea per al Mundial del 2023, a la Universitat Complutense de Madrid, informa EFE.

La presidenta regional va assenyalar que el Partit Popular es troba en una «situació d’anàlisi interna» en què s’ha de veure què volen «per al futur d’Espanya i del PP» perquè són l’«alternativa real». «Hem de traslladar la il·lusió que el PP hi continua treballant, i el president Feijóo comptarà amb tota la meva ajuda», va afirmar.

«Contrapès» a Sánchez

Notícies relacionades

Ayuso va descartar la seva candidatura per al congrés extraordinari del PP, del 2 i el 3 d’abril, perquè «mai hi ha hagut un intent [per la seva part] d’assolir el lideratge [nacional] com s’ha estat dient», i va afirmar que la seva responsabilitat és amb els madrilenys, perquè el que vol és arribar al 2023 «units, forts i sent un contrapès a les polítiques [del Govern de Pedro Sánchez] que estan llastant el país».

«Actualment recolzo la seva candidatura [la de Feijóo], ja que abans del congrés encara no se sap si hi ha més candidatures, però crec que la seva és la millor i el que farem és continuar col·laborant amb el PP en tot el que necessiti, i des de la Comunitat de Madrid continuem fent la mateixa feina», va dir la presidenta regional.