Cas Tàndem

El jutge prorroga sis mesos la instrucció sobre els presumptes encàrrecs d’Iberdrola a Villarejo

Allarga la investigació fins al 27 de juliol a fi de practicar una bateria de diligències per completar la investigació de la causa

El jutge prorroga sis mesos la instrucció sobre els presumptes encàrrecs d’Iberdrola a Villarejo

David Castro

1
Es llegeix en minuts

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García-Castellón ha acordat prorrogar sis mesos més la instrucció de la peça 17 de la macrocausa Tàndem, relacionada amb els presumptes encàrrecs que Iberdrola hauria realitzat al comissari jubilat José Manuel Villarejo, i ha revocat així mateix la condició de querellant de l’empresa.

Notícies relacionades

Així consta en una interlocutòria datada aquest mateix dijous, en què el titular del Jutjat Central d’Instrucció número 6 allarga la investigació fins al 27 de juliol a fi de practicar una bateria de diligències per completar la investigació de la causa, entre les quals s’inclou la citació de 15 persones.

En aquesta ronda de declaracions destaca la del comissari Enrique García Castaño, que compareixerà amb la garantia d’investigat per figurar amb aquesta condició en altres peces de la causa i a l’estar prescrites les seves responsabilitats en aquesta peça. El magistrat també escoltarà com a investigat el responsable de l’àrea Corporativa de Seguretat a l’estranger del Grup Iberdrola, Enrique Victorero.