Investigació judicial

La Guàrdia Civil escorcolla el despatx de l’alcaldessa d’Arroyomolinos (Madrid)

Els partits de l’oposició havien denunciat prèviament un cas de presumpta corrupció | Els fets investigats es remunten a l’anterior legislatura, quan l’actual alcaldessa, Ana Millán (PP), era regidora d’aquest consistori madrileny

La Guàrdia Civil escorcolla el despatx de l’alcaldessa d’Arroyomolinos (Madrid)
1
Es llegeix en minuts

Agents de la Guàrdia Civilhan registrat aquest dimarts el despatx de l’alcaldessa d’Arroyomolinos (Madrid) en el marc d’una investigació judicial per la seva etapa anterior com a regidora, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

En el marc de les diligències per ordre judicial, la Unitat Central Operativa (UCO) també ha practicat un registre en una empresa de serveis. Aquestes fonts precisen que no s’han portat a terme detencions.

Els fets investigats es remunten a l’anterior legislatura, quan l’actual alcaldessa d’Arroyomolinos, Ana Millán (PP), era regidora d’aquest consistori madrileny.

Notícies relacionades

Fonts municipals consultades per Europa Press han assegurat que des de l’ajuntament s’està col·laborant en tot moment i que l’alcaldessa és la primera interessada que s’aclareixi tot.

Els agents s’han personat a les dependències municipals aquest dimarts al matí i han requerit diferents contractes i documentació d’empreses que van treballar per a l’ajuntament des de fa més d’una dècada. Els partits de l’oposició havien denunciat prèviament un cas de presumpta corrupció.