Controvèrsia per la quota de català

Asens avisa al PSOE que Unides Podem està «més a prop del ‘no’ que del ‘sí’» a la llei audiovisual

El president de la formació lila al Congrés critica que els socialistes no hagin negociat amb els seus socis de coalició

Asens avisa al PSOE que Unides Podem està «més a prop del ‘no’ que del ‘sí’» a la llei audiovisual

David Castro

1
Es llegeix en minuts
ACN

El president d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha avisat el PSOE que la formació lila està «més a prop del ‘no’ que del ‘sí’» a la llei audiovisual. En declaracions aquest dimecres al matí a la Cambra baixa, Asens ha criticat que els socialistes no han negociat amb ells la norma i ha denunciat que Unides Podem «no ha participat en la redacció d’aquesta llei». «El PSOE ha decidit negociar amb ERC, que és un partit de l’oposició, però encara no ha negociat amb el seu soci de govern», ha afirmat Asens, que ha recordat als socialistes que Unides Podem ha presentat diverses «propostes que van més enllà de les llengües cooficials» al PSOE, però no n’ha obtingut resposta.

Unilateralitat del PSOE

Notícies relacionades

Asens ha remarcat que el text aprovat dimarts al Consell de Ministres va ser de manear unilateral per part del PSOE sense estar tancat amb Unides Podem. «Com que no ha volgut negociar amb nosaltres, haurem de veure en fase d’esmenes si això tira endavant», ha dit.

El president d’Unides Podem al Congrés ha criticat que no s’hagi incorporat un organisme independent de supervisió de la pluralitat i que no s’hagi tancat la porta que els serveis informatius es puguin privatitzar.