Aquest dimecres a Madrid

El nou llibre de Rajoy ajuntarà aquest dimecres Ayuso i Casado

  • Fa sis setmanes que el líder del PP i la presidenta de la Comunitat de Madrid no coincideixen pel malestar arran del pols sobre qui ha d’agafar les regnes del partit a la comunitat

El nou llibre de Rajoy ajuntarà aquest dimecres Ayuso i Casado
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Mariano Rajoy pot fer el miracle: ajuntar Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso al mateix lloc i la mateixa hora. El dirigent gallec ho aconseguirà aquest dimecres a la tarda al Casino de Madrid, on presentarà el seu nou llibre, ‘Política para adultos’. Segons fonts dels dirigents, tots dos tenen previst assistir-hi.

L’últim dia que se’ls va poder veure junts en un acte va ser el 19 d’octubre. Casado i Ayuso no han coincidit des d’aleshores i això que s’han celebrat dos congressos regionals (Andalusia i Castella-la Manxa) en què tots dos han participat i fins i tot una manifestació contra la ‘llei mordassa’ a què tots dos van anar. El líder del PP ha evitat coincidir amb una dirigent amb qui l’unia una amistat de més de 15 anys i de qui ara sospita per considerar que li està llançant un pols que no pot acceptar: Ayuso vol agafar les regnes del PP de Madrid al més aviat possible i Casado dona mostres que tem que reuneixi tant poder i anima a la possibilitat que una altra persona assumeixi el càrrec.