Després de la seva designació com a senador

Antoni Poveda deixa l’alcaldia de Sant Joan Despí després de 15 anys en el càrrec

  • Sí que mantindrà l’acta de regidor del municipi, així com la vicepresidència de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Antoni Poveda deixa l’alcaldia de Sant Joan Despí després de 15 anys en el càrrec

ACN / Sílvia Jardí

1
Es llegeix en minuts
EFE

El socialista Antoni Poveda ha anunciat que deixarà l’alcaldia de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) després de 15 anys en el càrrec perquè considera que no pot oferir màxima dedicació a la ciutat després de la seva designació com a senador, el maig passat. «He pres la decisió de renunciar al càrrec d’alcalde de Sant Joan Despí, sempre tenint en compte l’interès col·lectiu», ja que la ciutat «requereix la màxima dedicació, sense limitació de temps», ha afirmat Poveda en un comunicat.

El dirigent del PSC, de 66 anys, deixarà l’alcaldia, però mantindrà l’acta de regidor del municipi, així com la vicepresidència de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Notícies relacionades

El 8 d’octubre està prevista la celebració d’un ple extraordinari en què s’escollirà el seu successor al capdavant del consistori.

Poveda va ser elegit alcalde de Sant Joan Despí per primera vegada el 3 de març del 2006 i en les successives eleccions municipals va revalidar el càrrec amb majoria absoluta, de manera que es va convertir en un dels regidors del PSC més importants de l’àrea metropolitana.