Polèmica a Bolívia

Troba un dit humà dins l’hamburguesa que menjava en un restaurant

Troba un dit humà dins l’hamburguesa que menjava en un restaurant

123RF

1
Es llegeix en minuts

El cas d’una dona que va trobar un dit humà a l’hamburguesa que menjava en un restaurant de Bolívia ha provocat polèmica en aquest país sud-americà, i ha acabat provocant una investigació per atemptat a la salut pública. El membre tallat pertanyia a un dels empleats de l’establiment.

El fet va passar a Santa Cruz i va ser denunciat per la comensal diumenge a través de les xarxes socials.

«S’ha verificat que en aquest establiment s’ha venut l’hamburguesa i que aquesta hamburguesa tenia les restes d’un dit possiblement d’un obrer que va perdre dos dits divendres passat», va explicar a Efe el viceministre de Defensa al Consumidor, Jorge Silva.

Picar carn

Notícies relacionades

Segons les primeres informacions, un dels treballadors que s’encarregava de picar la carn que s’utilitza a les 20 sucursals d’aquest restaurant de menjar ràpid va fer un moviment mentre s’apagava la màquina que va generar que la moledora li tallés dos dels seus dits. L’empleat va ser traslladat a un hospital, on se li va tractar el desmembrament.

El Ministeri Públic va obrir un procés d’ofici per atemptat contra la salut pública per indagar sobre aquest fet i el viceministeri que encapçala Silva farà el seguiment de la investigació.