Ple al Congrés

Casado acusa Sánchez d’anar a una taula de diàleg amb dirigents que aclamen «terroristes»

  • El líder del PP inicia el nou curs polític com va acabar l’anterior i exigeix la dimissió del cap de l’Executiu

Casado acusa Sánchez d’anar a una taula de diàleg amb dirigents que aclamen «terroristes»

José Luis Roca

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Pablo Casado ha estrenat el període de sessions al Congrés dels Diputats demanant de nou la dimissió de Pedro Sánchez. El líder del PP ha denunciat la falta d’acció davant l’escalada de la llum i la convocatòria de la taula de diàleg d’aquesta tarda a Barcelona. El dirigent conservador ha acusat Sánchez d’asseure’s avui «a negociar un referèndum amb els que aclamen els terroristes que volen atemptar contra el PP i els radicals que incendien Barcelona».

Notícies relacionades

Casado ha recordat que en l’anterior reunió d’aquest fòrum de debat, el febrer del 2020, ell va demanar al cap de l’Executiu en seu parlamentària que en comptes d’anar-se’n a aquesta «taula de la infàmia» posés el ministre de Sanitat, llavors Salvador Illa, a frenar els contagis per Covid-19. «Ara li dic que resolgui aquesta crisi. Ja no queda res de vostè, ha trencat totes les promeses [...] És vostè el president d’un Govern fallit, el president del Govern més radical d’Europa. Vostè és incapaç de resoldre els problemes dels espanyols, perquè el principal problema d’Espanya és vostè», ha conclòs entre aplaudiments del seu grup.

També Vox, amb Santiago Abascal, ha acusat el dirigent socialista de «cedir davant els enemics d’Espanya només per aferrar-se un minut més a aquest escó blau».