L’Onze de Setembre

Manifestació de la Diada de Catalunya 2021: Així serà la concentració

Tots els detalls de l’acte organitzat per l’ANC a Barcelona amb motiu de l’Onze de Setembre

¿Què és la Diada de Catalunya? Significat, origen i per què se celebra

Història de la Diada: ¿Què va passar l’11 de setembre de 1714 a Catalunya?

Manifestació de la Diada de Catalunya 2021: Així serà la concentració

ACN / ARNALD PRAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Diada de l’ANC torna aquest any als orígens amb el clàssic format de manifestació pel centre de Barcelona. L’entitat independentista convoca actes cada Onze de Setembre des del 2012 amb formats diversos i afluència desigual, sobretot en els últims anys. El 2020, les restriccions per la pandèmia de la Covid van obligar l’Assemblea a optar per una convocatòria virtual i semipresencial. En canvi, l’objectiu aquest any és que les mobilitzacions no es limitin només a la Diada, sinó que s’estenguin a l’aniversari de l’1-O.

¿Quin serà el recorregut de la manifestació?

La manifestació començarà a la plaça d’Urquinaona i finalitzarà al parc de la Ciutadella, al costat del Parlament de Catalunya. La marxa recorrerà la Via Laietana, el passeig d’Isabel II i l’avinguda del Marquès de l’Argentera. L’acte polític tindrà lloc al passeig dels Til·lers del parc de la Ciutadella.

¿A quina hora començarà la marxa?

Notícies relacionades

Com cada any, la manifestació començarà a avançar a les 17.14 hores en direcció al Parlament. La previsió és que a les 18.30 hores la capçalera hagi arribat al Parc de la Ciutadella i pugui començar l’acte polític, en què intervindran l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència.

¿Es requereix inscripció prèvia?

Aquest any no és necessari inscriure-s’hi prèviament per participar en la manifestació. No obstant, l’ANC recomana que els assistents acudeixin a l’espai de concentració previ, situat entre la plaça d’Urquinaona i la Gran Via, a les 16.30 hores. L’objectiu és repartir la gent al llarg del carrer de Pau Claris.