Mobilitat

Culmina la pacificació de la carretera de Collblanc amb el carril bus-bici en tota la via

La reforma de l’antiga N-340, executada aquest estiu, ha suposat una important reordenació d’aquesta via

Culmina la pacificació de la carretera de Collblanc amb el carril bus-bici en tota la via

Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
Europa Press
El Periódico

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha culminat la pacificació de la carretera de Collblanc, antiga N-340 –que connecta Esplugues (Baix Llobregat), el nord de l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona– amb la implantació d’un carril bus-bici en tota la via. Així ho ha anunciat aquest dimarts l’Ajuntament de l’Hospitalet en un comunicat.

Aquesta actuació forma part del projecte Bicivia 4 de l’AMB i ha comportat que no es permeti la circulació de vehicles privats en el tram entre el carrer del Llobregat i el carrer de la Riera Blanca –excepte accés a guals, aparcaments i el mercat– on s’han ampliat les voreres amb una actuació d’urbanisme tàctic.

Sense obres

L’actuació, de baix cost que no ha comportat la realització d’obres, ha inclòs treballs d’implantació de la nova senyalització vertical de trànsit, marques viàries i reprogramació del sistema semafòric, a més de la pintada d’antics carrils que han passat a ser vorera ampliada per als vianants en el tram entre el carrer del Llobregat i el carrer de la Riera Blanca.

Notícies relacionades

«La intervenció serveix per aconseguir una mobilitat més sostenible en una via que suportava un gran volum de trànsit, reduir les emissions contaminants i contribuir a fer de l’Hospitalet una ciutat més amable per a la ciutadania», ha explicat el consistori.

Més notícies deEsplugues i l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO