Polèmica

Vox exigeix la retirada «immediata» del cartell de la Fira de Múrcia

  • La formació creu que la còmica Raquel Sastre no mereix llegir el pregó de les festes per «comparar les persones amb paràlisi cerebral amb votants de Vox»

Rauel Sastre comparó a las personas con parálisis cerebral con los votantes de Vox y su imagen debe ser eliminada de inmediato,

Rauel Sastre comparó a las personas con parálisis cerebral con los votantes de Vox y su imagen debe ser eliminada de inmediato,

1
Es llegeix en minuts

Vox ha demanat aquesta tarda a l’equip de Govern de l’Ajuntament de Múrcia que retiri «immediatament» el cartell de la Fira de Múrcia, presentat aquest matí per l’ alcalde de Múrcia, José Antonio Serrano, i pel regidor de Cultura, Turisme i Esports, Pedro García Rex, a l’entorn del Santuari de la Fuensanta. En concret, es refereixen al cartell protagonitzat per la còmica murciana Raquel Sastre.

«Raquel Sastre va comparar les persones amb paràlisi cerebral amb els votants de Vox i la seva imatge ha de ser eliminada immediatament», manifesten des del compte municipal oficial del partit a Twitter. Al costat del missatge han compartit un fragment de l’entrevista que Buenafuente va fer a la còmica fa uns mesos en el programa ‘Late Motiv’, on la murciana en un moment donat, parlant sobre discapacitats greus, diu «tenir un oncle amb paràlisi cerebral o que voti Vox».

Per Vox, Sastre «no mereix llegir el pregó que representa tots els murcians». «No permetrem que s’insultin les persones amb discapacitat ni els votants de la primera força política de la Regió», asseguren.

Un cartell que «ofèn el cristianisme»

Notícies relacionades

A més, des de Vox Múrcia afirmen que el cartell de la Fira de Múrcia «ofèn el cristianisme» i suposa «un atac a tots els fidels» perquè, segons ells, simulen la corona d’una Verge amb la nòria que apareix darrere del cap de la pregonera, com va fer Zahara al cartell d’un concert a Toledo que va desencadenar la polèmica.

Alguns usuaris de Twitter ja havien comparat el cartell de Zahara amb el de Raquel Sastre, que també ha rebut desenes d’elogis de persones que han aplaudit el seu disseny a través de les xarxes socials.

Temes:

Múrcia Vox