Acusa el partit de Casado de ser «cooperador necessari»

Vox dona per trencada la seva relació amb el PP per la declaració contra Abascal a Ceuta

  • Vivas va justificar la seva posició després de la declaració contra el líder del partit d’extrema dreta

Vox dona per trencada la seva relació amb el PP per la declaració contra Abascal a Ceuta
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Vox ha donat per trencada la relació amb el PP per considerar-lo «cooperador necessari» perquè el seu líder Santiago Abascal fos declarat divendres passat persona ‘non grata’ a Ceuta i que el president d’aquesta ciutat autònoma, el popular Juan Jesús Vivas, hagi justificat aquesta posició.

«Considerem que el PP, amb la seva abstenció i amb les declaracions de Vivas, ha trencat relacions amb Vox; en prenem nota i donem les relacions per trencades», ha assenyalat el vicepresident del Comitè d’Acció Política de Vox, Jorge Buxadé, en roda de premsa des de la seu nacional del partit.

Notícies relacionades

Buxadé afirma que el PP ha de decidir ara si reconsidera la seva «errònia» decisió i desautoritza «d’alguna manera» el seu president de Ceuta o, si no, «no pot continuar reclamant ajuda a Vox per a les seves propostes en ajuntaments o assemblees autonòmiques».

El dirigent de Vox ha acusat el PP d’aconseguir «cooperador necessari» en l’estratègia de «deshumanització» i «demonització» del seu partit amb aquesta decisió contra Abascal i d’haver posat «en el focus de la violència» els seus afiliats, simpatitzants i càrrecs.