Invitació de les files taronges

Rivera no assistirà al 15è aniversari de Cs ni a la convenció política del partit

  • L’exdirigent al·lega que prefereix mantenir-se allunyat del focus polític per la seva feina al sector privat

Rivera no assistirà al 15è aniversari de Cs ni a la convenció política del partit
1
Es llegeix en minuts
Júlia Regué
Júlia Regué

Cap de la secció de Política.

Especialista en política.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Albert Rivera vol mantenir-se allunyat dels focus. El que va ser líder de Ciutadans durant 13 anys ha decidit no anar a la celebració del 15è aniversari de la formació, que s’oficialitzarà a Barcelona aquest dissabte, i tampoc a la convenció política d’aquest juliol en què es replantejarà el projecte per reflotar després de les successives patacades electorals.

Fonts del partit a Catalunya confirmen que el líder de les files catalanes, Carlos Carrizosa, va parlar amb Rivera per convidar-lo a la celebració de l’aniversari, ja que considerava que la seva presència era «necessària», però l’exdirigent va declinar la invitació al·legant que està centrat en la seva feina. Els taronges es conjuraran en una taula rodona per debatre sobre el passat i el futur de la formació a l’auditori del MACBA.

L’encarregada d’anunciar que tampoc assistirà a la convenció que tindrà lloc el 17 i el 18 de juliol a Madrid ha sigut la mateixa líder, Inés Arrimadas, que ha explicat en roda de premsa que Rivera ara està «al sector privat i no participarà d’esdeveniments polítics».

Notícies relacionades

Des de Cs afirmen que tenen «molt bona relació» amb l’exlíder i que entenen que decideixi no participar en aquests actes, tot i que defensen que havien de convidar-lo pel seu paper durant tants anys al capdavant de les sigles.

De fons, continua planejant la possibilitat que Rivera sí que participi en la convenció nacional del PP prevista per a l’octubre i en plena OPA popular a Cs amb el fitxatge de diversos càrrecs. L’exlíder taronja col·labora professionalment amb el partit de Pablo Casado, ja que el despatx d’advocats en què treballa s’encarrega de redactar els recursos d’inconstitucionalitat als populars.