Assemblea Nacional

Chacón tornarà a ser candidata del PDeCAT si hi ha noves eleccions a Catalunya

  • «No és el nostre escenari ideal, però si hi ha eleccions ens hi presentarem», afirma David Bonheví, president del partit

Chacón tornarà a ser candidata del PDeCAT si hi ha noves eleccions a Catalunya
1
Es llegeix en minuts

El PDeCAT proposarà que l’exconsellera d’Empresa Àngels Chacón torni a ser la seva candidata a presidir la Generalitat si es repeteixen eleccions a Catalunya per no pactar ERC i JxCat la formació d’un Govern abans del 26 de maig. 

Ho ha anunciat aquest dissabte el president del partit, David Bonvehí, en la seva intervenció en l’Assemblea Nacional. En la trobada, Bonheví ha exposat el seu informe de gestió. 

Notícies relacionades

Chacón ja va encapçalar la candidatura del PDeCAT en solitari en les eleccions del 14 de febrer passat. El seu partit es va quedar fora del Parlament a l’obtenir 76.581 vots, que no van ser suficients perquè la formació de l’expresident Artur Mas aconseguís cap escó. 

«Als partits que tenen representació parlamentària i no són capaços de teixir un programa de Govern, ni tenen un programa de Govern ni tindran un projecte de Govern compartit, en el partit estem en disposició de dir que, malgrat que no és el nostre escenari ideal, si hi ha eleccions, ens hi presentarem», ha dit Bonvehí aquest dissabte.