Comunitat de Madrid

Rivera, nomenat vocal del Patronat de la Fundació Universitària Jiménez de Cisneros

  • L’anunci es remet a una ordre de l’anterior conseller, Eduardo Sicilia (Cs), abans de ser destituït per Ayuso

zentauroepp40322984 madrid 28 09 2017 albert rivera en los desayunos de europa p170928101037

zentauroepp40322984 madrid 28 09 2017 albert rivera en los desayunos de europa p170928101037 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts

Albert Rivera ha sigut nomenat vocal del Patronat de la Fundació Universitària Fray Francisco Jiménez de Cisneros, un centre adscrit a la Universitat Complutense de Madrid. De fet, l’expresident de Ciutadans dirigirà un nou Institut de Lideratge i Formació Política, al Centre d’Ensenyament Superior Cardenal Cisneros. L’anunci, publicat al Butlletí de la Comunitat de Madrid (BOCM), es remet a una ordre ratificada per l’anterior conseller d’Universitats i Innovació d’Isabel Díaz Ayuso, Eduardo Sicilia.

Sicilia va ser destituït el 10 de març, juntament amb el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, i la resta de consellers de Ciutadans, després de l’anunci d’avanç electoral realitzat per la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso. Les competències de Sicilia a Universitats i Innovació han sigut assumides pel conseller d’Educació, Ciència, Cultura, Turisme, i Joventut i portaveu del Govern, Enrique Ossorio.

Aquest centre, propietat de la Comunitat de Madrid, es va veure esquitxat per la polèmica el 2018, ja que va ser on el líder del PP, Pablo Casado, va aconseguir aprovar 12 de les 25 assignatures de la carrera en només quatre mesos.

El futur de Rivera

Notícies relacionades

Rivera, llicenciat en Dret, va ser president de Ciutadans des del seu primer congrés, celebrat el 2006, fins al novembre del 2019, quan va presentar la seva dimissió després de la debacle electoral patida pel seu partit, que en les eleccions del dia 10 va passar de 57 a 10 diputats.

Rivera va abandonar llavors la vida política per tornar al Dret. És soci del despatx Martínez-Echevarría i Rivera.