Nou treball

Albert Rivera dirigirà un institut de «lideratge i formació política»

  • Un centre de la Universitat Complutense fitxa l’exlíder de Ciutadans per la seva «experiència personal»

Albert Rivera dirigirà un institut de «lideratge i formació política»
1
Es llegeix en minuts

L’expresident de Ciutadans Albert Rivera dirigirà el nou Institut de Lideratge i Formació Política al Centre d’Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, adscrit a la Universitat Complutense de Madrid, han informat a Europa Press fonts pròximes al centre.

Rivera s’ha incorporat al patronat de l’esmentat centre, a proposta de la seva direcció, en una decisió que va ser ratificada per l’anterior conseller d’Universitats i Innovació de la Comunitat de Madrid, Eduardo Sicilia.

Sicília va ser destituït el dia 10 de març, juntament amb el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, i la resta de consellers de Ciutadans, després de l’anunci d’avanç electoral de la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso. Les competències de Sicília a Universitats i Innovació han sigut assumides pel conseller d’Educació, Ciència, Cultura, Turisme, i Joventut i portaveu del Govern autonòmic, Enrique Ossorio.

Categoria de postgrau

Notícies relacionades

Les mateixes fonts han assenyalat que l’objectiu de crear aquest institut és cobrir les carències que, en la seva experiència personal, Rivera va detectar durant els seus anys de treball en la política activa. Així, a falta d’un tancament definitiu del pla, els estudis, que tindran categoria de postgrau, inclouran assignatures com filosofia política, economia o dret, i també altres assumptes com oratòria, protocol o comunicació.

Rivera, llicenciat en Dret, va ser president de Ciutadans des del seu primer congrés, celebrat el 2006, fins al novembre del 2019, quan va presentar la seva dimissió després de la debacle electoral patida pel seu partit, que en les eleccions generals va passar de 57 a 10 diputats. Rivera va abandonar llavors la vida política per tornar al Dret. És soci del despatx Martínez-Echevaría i Rivera.