A Coslada

Iglesias s’encara amb manifestants que el rebien amb una salutació feixista | Vídeo

1
Es llegeix en minuts

El vicepresident segon del Govern i líder de Podem, Pablo Iglesias, s’ha encarat amb un grup d’unes cinc persones d’estètica d’ultradreta que l’esperava a Coslada (Madrid), a la seva entrada a una reunió amb membres d’una associació veïnal, on l’han rebut amb una salutació feixista.

Després d’acudir al que ha sigut el seu últim Consell de Ministres, Iglesias s’ha dirigit a Coslada per reunir-se amb membres de l’associació de veïns Fleming, i a la seva arribada ha topat amb uns cinc homes que li han cridat «fora la casta dels nostres barris».

Segons es veu en un vídeo difós en el compte de Twitter de la portaveu de Podem, Isa Serra, el líder de la formació s’ha acostat un moment als manifestants, al costat dels seus escortes, i els ha dit una cosa que, no obstant, és inaudible.

Alguns membres de l’associació veïnal i militants de Podem s’han acostat entre crits de «sí que es pot» cap a la vorera on hi havia el grup d’ultradreta.

Notícies relacionades

Posteriorment, en el vídeo es veu com intervenen tres agents de Policia Nacional que demanen als manifestants que han realitzat la salutació feixista que marxin.

Isa Serra, número dos de la candidatura d’Iglesias a la Presidència de la Comunitat de Madrid, ha escrit a Twitter: «Avui un grup de violents d’ultradreta han vingut a mirar d’acovardir-nos en un acte públic amb una associació de veïn@s de Coslada. No acceptarem cap tipus d’amenaça».