Egea diu que el pas de membres d’altres partits al PP no és «transfuguisme», sinó «amor a Espanya»

  • El secretari general del PP fa una crida a la unió dels partits de centre dreta entorn del PP

Egea diu que el pas de membres d’altres partits al PP no és «transfuguisme», sinó «amor a Espanya»
1
Es llegeix en minuts

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha remarcat aquest dissabte que la «unió» d’alcaldes, regidors i diputats d’altres partits al Partit Popular (PP), «allò que altres qualifiquen de transfuguisme», segons la seva opinió suposa «dignitat, amor per Espanya i unió del centredreta.» És més, segons el seu parer, es tracta d’«un pas més perquè no continuïn manant a Espanya Pedro Sánchez i Pablo Iglesias».

«Aquesta unió entorn del líder nacional del PP, Pablo Casado, és el que més preocupa a la Moncloa», ha sentenciat Egea, que ha participat aquest dissabte en la clausura del XV Congrés provincial extraordinari del PP de Sevilla, on Virgínia Pérez ha revalidat el càrrec de presidenta provincial.

En aquest marc, Egea ha cridat a treballar «sense parar en la renovació» de les bases. «Quan el PP ho ha passat malament, la gent que s’ha mantingut és la dels pobles i ciutats d’Espanya. Aquesta renovació comença de baix a dalt, construint un partit assentat des de la base», ha recalcat, incidint que la «renovació provincial és una grandíssima oportunitat d’eixamplar el partit per la base i obrir les portes a tothom».

Espanya Suma

Notícies relacionades

A més, després d’esmentar el «rumor» de les mocions de censura, ha posat en relleu que la dreta «s’organitza per resistir». Ha esmentat que «fa temps es va crear Espanya Suma (coalició del PP i Cs amb altres partits) i governa a Pamplona, sent primera força a Navarra, per lluitar contra la fragmentació de l’espai electoral». «Si tots els que creiem en la llibertat, impostos baixos i una Espanya unida estiguéssim units, Sánchez no governaria», ha sentenciat.

El secretari general del PP ha avisat que el PSOE «va atacar l’estabilitat dels governs» regionals del PP per fer-los «inestables, igual que el seu govern», coordinant un «atac contra Madrid i Múrcia per fer-los saltar i amenaçant Castella i Lleó». «Però la tenacitat del PP i la solvència dels presidents autonòmics va aconseguir una sonora derrota de Sánchez», ha recalcat, després de demanar que les eleccions a Madrid siguin «la primera volta de la derrota de Sánchez».