Ruiz Escudero

El conseller de Sanitat serà el número dos de la llista de Díaz Ayuso

  • El PP encara no clarifica el que ocuparà Toni Cantó

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

El conseller madrileny de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, serà el número dos de la candidatura del PP encapçalada per Isabel Díaz Ayuso per a les eleccions del 4 de maig a la Comunitat de Madrid, han informat fonts del Govern regional.

«La presidenta vol reconèixer així la gestió que ha portat a terme la Conselleria de Sanitat durant aquesta legislatura, així com la importància de continuar lluitant contra la pandèmia, i la seva aposta per la Sanitat pública i els reptes futurs sanitaris», asseguren aquestes mateixes fonts.

Escudero, que va ser també conseller de Sanitat amb els expresidents Cristina Cifuentes i Ángel Garrido, s’havia quedat el 2019 fora de les llistes del PP, tot i que Ayuso el va rescatar posteriorment per al Govern.

Cantó, encara sense lloc

Notícies relacionades

A ell el seguiran, segons ha revelat ja la mateixa dirigent, la resta de membres de l’Executiu autonòmic, la secretària general del PP, Ana Camíns, i el portaveu del partit a l’Assemblea, Alfonso Serrano.

S’hi incorporarà també, segons ha confirmat la direcció nacional del partit, l’exportaveu de Cs a les Corts Valencianes Toni Cantó, tot i que encara està per definir el seu lloc. La llista la tancarà l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.