Reivindicacions diverses

Unes 200 persones es concentren a favor de Hasél en Barcelona

  • En la concentració s’ha reivindicat la llibertat d’expressió, el dret a la vivenda, la «recuperació dels carrers», el moviment contra els desnonaments i determinades reclamacions laborals

Unes 200 persones es concentren a favor de Hasél en Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Fidel Masreal
Fidel Masreal

Periodista

Especialista en política i salut mental

ver +
Ángeles Vázquez
Ángeles Vázquez

Periodista

Especialista en Tribunals i Justícia

ver +

Unes 250 persones s’han concentrat a la plaça Universitat de Barcelona en una convocatòria en favor del raper empresonat Pablo Hasél. La concentració ha agrupat representants dels CDRs independentistes i ciutadans a títol individual.

Notícies relacionades

En la concentració s’ha reivindicat la llibertat d’expressió, el dret a la vivenda, la «recuperació dels carrers», el moviment contra els desnonaments i determinades reclamacions laborals i contra les retallades, així com una pancarta en favor de «papers per a tothom». Els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu discret entorn de la cèntrica plaça on transcorre la concentració de forma pacífica. Per megafonia s’han llançat proclames sindicals i crítiques contra el Govern espanyol i el Govern de la Generalitat per part de ciutadans majoritàriament joves.

Protesta paral·lela a Madrid

Paral·lelament, a Madrid, aquesta mateixa tarda ha tingut lloc una altra concentració. Unes 300 persones, la majoria joves, s’han concentrat a la glorieta d’Atocha amb intenció d’acostar-se al Congrés i la Borsa, però quan han enfilat el passeig del Prado s’han trobat amb una barrera de policies i furgons policials que els han bloquejat el pas. Immediatament han sigut encapsulats per un cordó policial per la part d’Atocha que els impedia qualsevol moviment. S’han limitat a corejar consignes contra la policia i antifeixistes.

Temes:

Pablo Hasél