Retret

Oriol Mitjà demana que Esquerra reemplaci Aragonès com a candidat a president

L’epidemiòleg proposa Marta Vilalta per substituir l’actual cap de llista d’ERC

Oriol Mitjà demana que Esquerra reemplaci Aragonès com a candidat a president
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidemiòleg Oriol Mitjà ha demanat via Twitter que Marta Vilalta, actual portaveu d’Esquerra, substitueixi Pere Aragonès com a futur president de la Generalitat catalana.

En una sèrie de missatges que el metge va compartir a les seves xarxes socials, ha demandat als partits independentistes que apostin per dones com Vilalta, que ha definit com una líder «progressista, honesta i empàtica».

La polèmica segueix l’epidemiòleg

No és la primera vegada que Mitjà utilitza les seves xarxes socials per acriticar l’actual líder d’Esquerra Republicana, al qual va retreure la mala gestió de la pandèmia.

Notícies relacionades

Ara, el metge especialitzat en malalties infeccioses ha utilitzat el seu compte de Twitter per dirigir-se a Junts, Esquerra i la CUP, als quals ha demanat «sisplau» que trobin, una «líder cohesionadora» com Vilalta «o similars».

Mitjà ha insistit en la importància d’un govern de «només dones generoses i intel·ligents en posicions de lideratge» amb l’objectiu de cohesionar el nou govern de coalició independentista i com l’única forma per «superar disputes testosteròniques entre partits».