Monarquia

Almeida, sobre la polèmica de les infantes: «No han tret la vacuna a cap espanyol»

Almeida, sobre la polèmica de les infantes: «No han tret la vacuna a cap espanyol»
1
Es llegeix en minuts

El portaveu nacional del PP, José Luis Martínez-Almeida, ha assegurat aquest dimecres que no hi ha «perjudici» en la vacunació contra la Covid-19 de les infantes Elena i Cristina, de qui ha ressenyat que «no són Família Reial» i «no han tret la vacuna a cap espanyol». Així s’ha expressat el també regidor madrileny des de l’acabada d’inaugurar plaça de Torcuato Fernández-Miranda sobre la informació que les infantes Elena i Cristina i l’exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) Félix Sanz Roldán s’hagin vacunat als Emirats Àrabs aprofitant un viatge per veure el seu pare, Joan Carles I.

Notícies relacionades

Martínez-Almeida ha indicat que «no convé barrejar la Monarquia amb el debat que pot suscitar això», ja que «des del 2011 no són Família Reial sinó família del Rei», per la qual cosa «no és una qüestió de Monarquia, sinó una qüestió privada».

A més, ha afegit que «a diferència de tots els que s’han aprofitat del seu càrrec, (elles) no ho han fet, ni han tret la vacuna a cap espanyol; no hi ha hagut perjudici». Per contra, sí que ha apressat el Govern de la nació a «proveir de vacunes la resta d’espanyols».