Exercici de transparència

L’enquesta de EL PERIÓDICO sobre les eleccions catalanes, al complet

  • El diari difon totes les dades del sondeig del GESOP publicat el 7 i 8 de gener

L’enquesta de EL PERIÓDICO sobre les eleccions catalanes, al complet
Es llegeix en minuts

El Periódico

EL PERIÓDICO publica al complet les microdades, la fitxa tècnica i les tabulacions de la recent enquesta sobre les eleccions catalanes del Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP), publicada el 7 i 8 de gener. Un mes abans dels comicis, el sondeig reflectia un tomb en la cursa electoral: la irrupció de Salvador Illa com a candidat del PSC permetia als socialistes posar-se al capdavant, superant ERC i JxCat, i reforçant les opcions d’un Govern alternatiu a l’actual.

Segons l’estudi, l’encara ministre de Sanitat lidera les preferències com a president i és el presidenciable més ben valorat, empatat amb el republicà Pere Aragonès. A més, els catalans es mostraven favorables a l’indult per als presos del procés i avalaven la gestió de la pandèmia tant del Govern com de la Generalitat.

Et pot interesar

En un exercici de transparència, molt valorat per politòlegs, periodistes, militants i ciutadans sensibles a la demoscòpia electoral, aquest rotatiu difon sistemàticament les dades de tots els seus sondejos.

Consulteu aquí les 5 claus de l’enquesta del GESOP sobre les eleccions catalanes