eleccions 14-F

El PSC fitxa com a número 2 per Tarragona l’exportaveu municipal de Cs

Rubén Viñuales anirà en segona posició per la província de Tarragona, després de dimitir com a regidor i desvincular-se de Ciutadans

zentauroepp55912501 barcelona 18 11 2020  pol tica sesi n de control al govern e201128113300

zentauroepp55912501 barcelona 18 11 2020 pol tica sesi n de control al govern e201128113300 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El PSC ultima les seves llistes per a les eleccions del 14 de febrer i va lligant fitxatges d’altres formacions i espais polítics amb la voluntat d’ampliar les seves possibilitats. La formació liderada per Miquel Iceta ha tancat la incorporació de l’exportaveu municipal de Ciutadans a Tarragona i aquest anirà com a número dos per l’esmentada província per als pròxims comicis. Rubén Viñuales ha formalitzat aquest dimarts la seva dimissió com a regidor, es va desvincular de la formació taronja i serà proposat com a segon per Tarragona al Consell Nacional del PSC previst per a aquest dimecres. Així ho ha pogut confirmar EL PERIÓDICO de fonts de la direcció del PSC.

Notícies relacionades

Els socialistes catalans diversifiquen la seva oferta electoral a mes i poc de les eleccions a la Generalitat de Catalunya. Després de pescar entre exdiputats de l’espai dels comuns, amb la incorporació de Gemma Lienas com a número 4 per Barcelona, els d’Iceta formalitzen també incorporacions de formacions al seu dret en l’arc parlamentari. El fins aquesta setmana portaveu municipal de Ciutadans a la ciutat de Tarragona, Rubén Viñuales, passarà a engrossir les files dels socialistes. Ho farà com a número dos per la província de Tarragona, tal com ha confirmat a EL PERIÓDICO el mateix Viñuales, que ja ha formalitzat la seva renúncia dels seus càrrecs electes per Cs.

Les eleccions del pròxim 14 de febrer han suposat un ball de cadires a la província de Tarragona. El mateix PSC va veure com Carles Castillo, fins aleshores el seu cap de llista en la circumscripció, anirà en aquests comicis a les llistes d’ERC.