ELS COMICIS DEL 14-F

Iceta veu la «superació» de l'independentisme com la clau del programa del PSC

En la seva intervenció en el Consell Nacional, advoca també per la reconstrucció social i la defensa del federalisme

iceta / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha defensat aquest dissabte «la superació del procés independentista» com un dels elements fonamentals en el programa electoral dels socialistes per a les pròximes eleccions catalanes del 14 de febrer.

Ho ha dit durant la seva intervenció en el Consell Nacional del PSC, que s’ha celebrat en format semipresencial, en què també ha advocat per la reconstrucció social, la recuperació econòmica i la defensa del federalisme per sortir de la crisi generada pel coronavirus.

Iceta ha qualificat el PSC com «el partit més responsable» i ha assegurat que, tant en l’oposició en el Parlament com en el Govern central, els socialistes han estat a l’altura de les circumstàncies en les seves paraules.

Sectarisme

Notícies relacionades

També ha celebrat una possible aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per al 2021, i ha lamentat que es critiqui els partits que els donen recolzament perquè, al seu entendre, «no votar-los és estar guiat pel sectarisme polític».

En aquest sentit, ha argumentat que «els sectors que havien emparat la violència, no només hi han renunciat, sinó que s’han corresponsabilitzat amb l’aprovació dels PGE».