El PP anuncia una recollida de firmes contra la llei Celaá i confirma que la recorrerà davant el Constitucional

Els populars consideren que la norma no garanteix la llibertat d'elecció dels pares, «ataca» l'educació concertada i especial i «sepulta el valor de l'esforç»

undefined49689292 03 09 2019 el secretario general del pp  teodoro garc a egea190903154130

undefined49689292 03 09 2019 el secretario general del pp teodoro garc a egea190903154130 / Oscar Canas - Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El secretari general del Partit Popular, Teodoro García Egea, ha anunciat aquest dimarts que la seva formació portarà a terme una campanya de recollida de firmes contra la reforma educativa, més coneguda com a llei Celaá. A més, ha confirmat que recorreran aquesta norma davant el Tribunal Constitucional.

Així ho ha avançat García Egea durant la inauguració del seminari virtual del PP ‘#StopLleiCelaá: Defensem la Llibertat’, en què també han participat la vicesecretària de Política Social, Ana Pastor, la responsable d’Educació del PP, Sandra Moneo, i el vicesecretari de Participació del partit, Jaime de Olano, entre d’altres.

García Egea ha assegurat que la llei Celaá impulsada pel Govern no garanteix la llibertat d’elecció per part dels pares ni la qualitat de l’educació, «ataca» l’educació concertada i l’educació especial, mentre «sepulta el valor de l’esforç», segons ha informat el PP en un comunicat.

«No deixarem sols els pares quan els volen arrabassar un dret»

Teodoro García Egea

Secretari general del PP

El número dos del PP ha remarcat que «l’educació forma ciutadans crítics i lliures, una cosa que no consent un Govern del PSOE i Podem» que, segons el seu parer, «pretén coartar la llibertat a través de comitès de la veritat i lleis com aquesta».

«Si per al Govern la llibertat dels pares és un problema, també ho serà el Partit Popular, perquè no deixarem sols els pares quan els volen arrabassar un dret, com és el d’elecció de centre», ha emfatitzat García Egea.

De manera simultània a la campanya contra els ocupes

Notícies relacionades

Després d’acusar el Govern de Sánchez d’«anteposar la ideologia per sobre de la salut i l’educació dels espanyols», s’ha preguntat «com és possible que el Govern hagi sigut capaç de tramitar sense consens una Llei educativa tan important que condicionarà la formació de les futures generacions».

Per tot això, García Egea ha confirmat que, de manera simultània a la recollida de firmes per aprovar una llei antiocupació que va iniciar fa diverses setmanes per tot Espanya, el Partit Popular començarà també una campanya contra la llei Celaá.