EL SAQUEIG A L'AUDITORI BARCELONÍ

Montull, traslladat per segona vegada de la presó a un hospital

L'ex número dos del Palau de la Música va ser evacuat dissabte d'urgència per una hemorràgia digestiva

El juliol passat, el reu va haver de ser traslladat a un centre sanitari després d'haver patit un ictus

zentauroepp53848995 pla mitj   de perfil  de jordi montull  acompanyat de la sev200622185039

zentauroepp53848995 pla mitj de perfil de jordi montull acompanyat de la sev200622185039 / Pol Sola

1
Es llegeix en minuts
J. G, Albalat

L’ex número dos del Palau de la Música Jordi Montull va ser traslladat dissabte des de la presó de Brians 2 (Sant Esteve de Sesrovires), on compleix condemna pel saqueig de l’entitat cultural i finançament il·legal de CDC, a l’hospital penitenciari de Terrassa a causa d’una hemorràgia digestiva. És la segona vegada en tres mesos i mig que el que va ser responsable financer de l’auditori barceloní és evacuat d’urgència des de la presó. Al juliol, va ser conduït al mateix centre sanitari després de patir un ictus.

Notícies relacionades

Montull va entrar el 22 de juny a la presó de Brians 2, dies després que l’Audiència de Barcelona ordenés el seu ingrés a presó per complir la pena de set anys i mig de presó que se li va imposar pel desviament de fons del Palau. Els altres dos empresonats van ser l’expresident de l’auditori, Fèlix Millet, a qui li va imposar 9 anys i 8 mesos de presó, i Daniel Osàcar, extresorer de Convergència, condemnat a una pena menor, tot i que aquest últim ja està en tercer grau penitenciari o de semillibertat.

REVISIÓ DE GRAU

La revisió de grau de Millet i Montull, que estan en segon grau penitenciari o règim tancat, no es produirà, en principi, fins al mes de gener. L’exnumero dos del Palau ha patit diversos contratemps de salut a la presó, com ara desmais, al patir problemes de circulació i del cor. L’entorn de Montull tem que el seu estat general empitjori.