Cantàbria anuncia el confinament perimetral fins al 9 de novembre

Miguel Ángel Revilla assenyala que pren la mesura per evitar que els hospitals se saturin

GRAF8217. SANTANDER, 26/10/2020.- El presidente de Cantabria, Miguel Ángel Revilla durante la rueda de prensa que ha ofrecido este lunes tras participar, vía telemática, en la Conferencia de presidentes autonómico. EFE/Pedro Puente Hoyos

GRAF8217. SANTANDER, 26/10/2020.- El presidente de Cantabria, Miguel Ángel Revilla durante la rueda de prensa que ha ofrecido este lunes tras participar, vía telemática, en la Conferencia de presidentes autonómico. EFE/Pedro Puente Hoyos / Pedro Puente Hoyos (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria, ha anunciat aquest dijous el confinament perimetral de la comunitat autònoma a causa de la «greu» evolució de la pandèmia. La mesura entrarà en vigor a les 0.00 hores d’aquest divendres i es mantindrà fins el 9 de novembre.

Revilla ha explicat que tot i que els hospitals de Cantàbria encara no estan saturats de pacients de Covid-19, aquesta situació pot canviar al llarg de les pròximes setmanes, segons EFE. És per aquesta raó que el Govern autonòmic ha avançat el tancament de la comunitat per evitar el col·lapse del sistema sanitari.

Els centres educatius

Notícies relacionades

Revilla ha assenyalat que les escoles i els instituts de la regió seguiran amb l’activitat normal, tot i que la setmana que ve no és lectiva a Cantàbria. 

Cantàbria s’afegeix així a altres autonomies que han decretat ja tancaments perimetrals, com les dues Castelles, Andalusia o Catalunya. Ja estaven tancats perimetralment Aragó, Astúries, Euskadi, Navarra i La Rioja.