reflexió de la vedet

Bárbara Rey mostra el seu suport a Joan Carles I després d'abandonar Espanya

«Se'n va, amb avió i de dia. No en un maleter com un covard independentista, ni amagat com un miserable etarra», escriu a Instagram l'artista

zentauroepp27090886 brbara rey200805104005

zentauroepp27090886 brbara rey200805104005 / U233292

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Durant molts anys s’ha parlat de Bárbara Rey per la seva indiscutible vida com a professional dels escenaris, platós de televisió... i per descomptat, per algunes amistats amb personatges d’alt estànding que mai han sortit a la llum. Per més que la collen en les entrevistes que ha fet a la televisió, la vedet mai ha parlat del que tots voldríem saber, i és que sempre s’ha especulat sobre la seva presumpta amistat íntima amb Joan Carles I.

En aquests moments que estem vivint a Espanya, en què la monarquia corre més perill que mai pels tripijocs del rei emèrit, Bárbara Rey ha volgut compartir pel seu perfil d’Instagram una captura de pantalla d’un tuit que sembla que li ha agradat molt. Com bé sabem, la mare de Sofía Cristo és molt activa a les xarxes socials i hi mostra la seva opinió i les seves reflexions perquè tots els seus seguidors estiguin al corrent del que pensa o sent.

Missatge de Bárbara Rey. / EP

Notícies relacionades

En l’esmentada imatge podem veure el següent missatge: «El rei Joan Carles se’n va, amb avió i de dia. No en un maleter com un covard independentista, ni amagat com un miserable etarra. Però en aquest país es queda l’escòria d’Otegi, les maletes de Delcy, la targeta de Dina, la caixa b de Podem i el 3% de Pujol, entre d’altres».

D’aquesta manera, Bárbara Rey ha mostrat tot el seu recolzament a Joan Carles I i ha reflectit per les seves xarxes socials que està en contra de la decisió ‘obligada’ que li podrien haver fet prendre el mèrit. ¿Veurem la vedet parlant en un plató de televisió sobre què li sembla la marxa del que va ser el seu amic íntim?

Temes:

Joan Carles I