buscar acords després de la crisi sanitària

Calvo desconfia del PP: «No tenen cap propòsit d'esmena»

La vicepresidenta afirma que el Senat és «sobirà» per decidir la seva agenda de treball

undefined53539462 la vicepresidenta primera del gobierno  carmen calvo  arranc200526185147

undefined53539462 la vicepresidenta primera del gobierno carmen calvo arranc200526185147 / Pool

1
Es llegeix en minuts
El Periódcio / Agencias

La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, ha assegurat que no veu «cap propòsit d’esmena» en el PP per buscar acords amb l’Executiu davant la crisi causada per la pandèmia per coronavirus, i ha afegit que «fins quan sembla» que fa propostes «acaba al mateix lloc».

Calvo ha respost una pregunta del PP en el ple del Senat sobre el paper que ha de tenir aquesta Cambra en la desescalada després de l’estat d’alarma per la Covid-19. La portaveu adjunta del Grup Popular, Salomé Pradas, ha defensat una comissió al Senat per treballar per la reconstrucció del país després de la pandèmia i ha demanat a l’Executiu que elegeixi entre aquesta «taula amb constitucionalistes pel millor futur d’Espanya» o «una taula amb els independentistes per la destrucció d’Espanya».

Notícies relacionades

«Fins quan sembla que fan plantejaments, se suposa, amb aquest to i intenció, acaben al mateix lloc», li ha respost la vicepresidenta primera. «No tenen cap propòsit d’esmena», ha agregat.

Carmen Calvo ha dit que el Senat és «sobirà» per decidir la seva agenda de treball i que l’Executiu no li ha de dir al legislatiu què ha de fer. «És un disbarat», li ha respost a la portaveu el PP, davant la qual ha defensat el treball de la Cambra les setmanes de l’estat d’alarma, amb la compareixença de 26 membres del Govern, 76 preguntes orals i 4.500 escrites, ha apuntat. 

Temes:

Carmen Calvo