Sánchez, en vista de possibles rebrots: «No baixem la guàrdia, siguem mur»

El president del Govern demana disfrutar la «nova normalitat» amb precaució per evitar contagis

Sánchez, en vista de possibles rebrots: «No baixem la guàrdia, siguem mur»

Brais Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

«Podem ser mur o ser transmissor. ¡Siguem mur!, no baixem la guàrdia». Així de taxatiu s’ha mostrat aquest dissabte Pedro Sánchez per recordar a tota la ciutadania que cada dia hi continua havent nous contagis de coronavirus i que cal evitar que hi hagi rebrots d’aquesta malaltia. 

El primer dissabte de l’anomenada «nova normalitat», el president del Govern ha transmès un missatge a tota la població perquè no es relaxin les mesures de distanciament sanitari malgrat que diumenge passat l’estat d’alarma deixés d’estar en vigor. 

Notícies relacionades

«Fem tot el possible per no tirar per terra l’enorme sacrifici que tots hem fet de forma individual o col·lectiva», ha afirmat en el primer acte electoral dels comicis gallecs del 12J que el PSOE ha celebrat a Ourense. 

Així, el cap de l’Executiu ha demanat «disfrutar de la normalitat recuperada» però sense «baixar la guàrdia». «No podem parlar de la pandèmia ni de la Covid-19 en passat», ha dit recordant que actualment hi continua havent rebrots actius en diferents parts d’Espanya. No obstant, ha lloat la «disciplina» de la societat, que s’ha adaptat ràpidament a «prescindir de la normalitat de la nostra quotidianitat». «Per a mi és un orgull ser el president del Govern d’Espanya», ha dit.