aclariment de zarzuela

El pin que Felip VI portava dijous a la solapa és la condecoració de Carles III

La Casa del Rei ha explicat aquest extrem després que hagi començat a circular per les xarxes socials que el que lluïa era un tricorni en plena polèmica pels relleus en la Guàrdia Civil

rey-montaje

rey-montaje

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El pin que el Rei Felip VI portava aquest dijous a la solapa de la jaqueta era el botó de la condecoració de l’Orde de Carles III, han informat aquest divendres fonts del Palau de la Zarzuela.

La Casa del Rei ha aclarit aquest extrem després que hagi començat a circular per les xarxes socials que Felip VI lluïa un tricorni,  en plena polèmica sobre els relleus a la cúpula de la Guàrdia Civil per part del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska.

La Zarzuela va difondre aquest dijous imatges d’una trobada dels Reis amb joves investigadors i emprenedors i l’Associació PRO Guàrdia Civil (APROGC) ha afirmat a Twitter que el cap de l’Estat portava un tricorni a la solapa.

Notícies relacionades

No obstant, fonts de la Casa del Rei han aclarit aquest divendres que es tractava del botó de la condecoració de la Reial Orde de Carles III, de la qual el Rei és el Gran Maestre i que s’atorga a persones destacades per les seves accions en benefici d’Espanya i la Corona.