CADA DIVENDRES

Un grup d'independentistes torna a tallar la Meridiana de Barcelona

La protesta es va interrompre pel confinament, després de 151 dies seguits

zentauroepp53504838 sociedad 22 05 2020politica un grupo de independentistas vue200522230617

zentauroepp53504838 sociedad 22 05 2020politica un grupo de independentistas vue200522230617

1
Es llegeix en minuts
Efe

Prop de mig centenar d’independentistes han tornat a tallar aquest divendres l’avinguda Meridiana de Barcelona per protestar per la sentència del procés, després que els talls que van protagonitzar durant 151 dies seguits s’haguessin d’interrompre a causa del confinament per la pandèmia del coronavirus.

Setanta dies després de l’últim tall de trànsit en aquesta important via d’accés i sortida de Barcelona, s’ha tornat a repetir una escena que va ser habitual durant cinc mesos, tot i que aquest divendres els congregats anaven amb mascaretes i procuraven respectar la distància de seguretatque exigeixen les normes sanitàries contra la Covid-19.

Els manifestants, convocats a través de les xarxes socials, s’han concentrat primer a la plaça de l’estació de Sant Andreu Arenal i després han tallat el trànsit durant alguns minuts a la confluència de l’avinguda Meridiana amb Fabra i Puig, com era habitual abans de la pandèmia.

Cada divendres

Notícies relacionades

Segons algunes informacions publicades a les xarxes socials, està previst que aquesta acció de protesta per reclamar la posada en llibertat dels líders del procés condemnats es repeteixi cada divendres, a les 20.00 hores, mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus. 

La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert una investigació al Departament d’Interior, en mans del conseller Miquel Buch, per permetre els talls en aquesta avinguda.