reforma laboral

Otegi: «Les notes explicatives no alteren els acords»

GRAFCAV172. SAN SEBASTIÁN (GIPUZKOA), 11/11/2019.- El coordinador general de EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha afirmado este lunes en San Sebastián que si no se aborda la agenda vasca democratizadora el Estado español está condenado a la inestabilidad y autoritarismo. EFE/Gorka Estrada.

GRAFCAV172. SAN SEBASTIÁN (GIPUZKOA), 11/11/2019.- El coordinador general de EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha afirmado este lunes en San Sebastián que si no se aborda la agenda vasca democratizadora el Estado español está condenado a la inestabilidad y autoritarismo. EFE/Gorka Estrada. / Gorka Estrada (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha assegurat aquest dijous que les «notes explicatives» sobre el pacte que la seva formació ha subscrit amb el PSOE i Podem per derogar «íntegrament» la reforma laboral «no alteren els acords».

Notícies relacionades

«És una cosa que és evident. Les notes explicatives o estan a peu de pàgina de l’acord o són interpretacions que algú s’ha vist en la necessitat de fer», ha afirmat Otegi en una roda de premsa telemàtica, en al·lusió a la rectificació del PSOE, partit que ha precisat que la reforma laboral no es derogarà íntegrament.

El líder d’EH Bildu ha recalcament que el firmat aquest dimecres és «un gran acord que s’ha de desenvolupar i implementar» i ha negat taxativament que la seva formació subscrigui un nou pacte diferent d’aquest. «Nosaltres ja hem firmat un acord», ha postil·lat Otegi.