Torra supera el coronavirus i rep l'alta

El president ha donat negatiu en el test 15 dies després d'infectar-se

zentauroepp52883234 el president de la generalitat  quim torra  reunit per video200322115400

zentauroepp52883234 el president de la generalitat quim torra reunit per video200322115400 / Jordi Bedmar Govern

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Generalitat ha superat el coronavirus. Quim Torra ha obtingut un resultat un resultat negatiu en el test que se li ha fet 15 dies després de la seva infecció per Covid-19, segons ha informat la seva oficina. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus en directe.]

En conseqüència, Torra ha rebut l’alta mèdica. Malgrat això, el president seguirà a la Casa dels Canonges, residència oficial dels líders del Govern, seguint «de manera estricta les indicacions de confinament que han rebut tots els ciutadans, així com les indicacions mèdiques», han afirmat des de la Generalitat.

Per aquest motiu, continuarà realitzant «per mitjans telemàtics» la seva activitat com a cap de l’Executiu català. 

Notícies relacionades

«El president vol agrair el recolzament rebut durant aquest període de malaltia i vol traslladar la seva solidaritat i afecte a totes les persones que lluiten per curar-se», afegeixen les mateixes fonts.

A més, Torra trasllada el seu condol als familiars de les víctimes. «Els tinc presents cada dia i cada hora, i són la principal motivació per continuar treballant sense parar per derrotar la pandèmia», ha dit.