es recuperen aïllats al seu domicili

Cospedal i el seu marit donen positiu per Covid-19

L'expolítica del PP va posar fi a la seva carrera política el novembre del 2018

zentauroepp24914608 valladolid 02 02 2014 politica  clausura  de la convencion n200324132529

zentauroepp24914608 valladolid 02 02 2014 politica clausura de la convencion n200324132529

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’exministra de Defensa i exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i el seu marit, Ignacio López del Hierro, han donat positiu per coronavirus i estaran aïllats al seu domicili per recuperar-se de la malaltia.

Cospedal i el seu marit van presentar símptomes i es van desplaçar a l’hospital, on es van fer la prova de Covid-19, que va donar positiu, segons han avançat ‘El Mundo’ i ‘Abc’. A partir d’aquest moment, i ja que no necessiten atenció mèdica, guardaran la quarantena a casa seva.

La també expresidenta de Castella-la Manxa va posar final a la seva carrera política el novembre del 2018, arran de la polèmica oberta per la difusió de les seves converses amb l’excomissari José Manuel Villarejo. Uns mesos abans, el juliol del 2018, va perdre les primàries del PP, en les quals es va alçar amb la victòria Pablo Casado. El mes de gener passat, Cospedal va anunciar la seva incorporació al despatx d’advocats CMS Albiñana & Suárez de Lezo.

Més polítics

Aquest dilluns la vicepresidenta segona del Congrés i diputada del PP, Ana Pastor, va anunciar que ha superat el coronavirus que se li va detectar fa quinze dies, quan es va posar en quarantena després d’haver donat positiu la prova del Covid-19. «Vull compartir amb tots vosaltres una bona notícia: m’han fet la PCR després de 15 dies i el resultat és negatiu», va escriure a Twitter.

Notícies relacionades

També l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i el seu marit, Fernando Ramírez de Haro, van rebre aquest dilluns l’alta hospitalària després del seu ingrés per coronavirus a la Fundació Jiménez Díaz durant quatre dies.

Polítics d’altres partits també han anunciat la seva recuperació, com el líder de Vox, Santiago Abascal, que tornarà aquest dimecres al Congrés després d’haver superat el coronavirus per participar en el Ple d’aquest dimecres, en el qual es decidirà, entre altres assumptes, la pròrroga de l’estat d’alarma.