CORONAVIRUS

Iceta reitera a Torra el seu disgust perquè es desmarqués de la unitat entre presidents

«Ens hem posat d'acord en moltes coses però sobretot en una: aquesta batalla la guanyarem i la guanyarem entre tots»

undefined51364785 grafcat8908  barcelona  13 12 2019   el secretario general d191213202411

undefined51364785 grafcat8908 barcelona 13 12 2019 el secretario general d191213202411 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Miquel Iceta ha aprofitat la videoconferència convocada per Quim Torra amb els presidents de grups parlamentaris per retreure-li que es desmarqués del comunicat conjunt de la Conferència de Presidents.

Notícies relacionades

«Hem aprofitat per traslladar-li el nostre disgust perquè fos l’únic president de comunitat autonòma que no subscrigués el comunicat final», ha assenyalat el primer secretari del PSC. Torra no va voler subscriure el text unitari, en el qual els presidents es comprometien a treballar des de la «coordinació, la col·laboració i la solidaritat» i mantenir una comunicació «fluida i eficaç sobre tots els assumptes que afectin la pandèmia».

El líder socialista ja va expressar la seva indignació diumenge en la xarxes per l’actitud de Torra. «Una vegada més queda clar qui està a l’altura i qui no».  Després de reiterar el seu retret en la reunió, li ha plantejat la necessitat d’una resposta unitària contra el virus, incidint en la necessitat de col·laboració de la Generalitat amb l’Estat i amb els ajuntaments. «Ens hem posat d’acord en moltes coses però sobretot en una: aquesta batalla la guanyarem i la guanyarem entre tots».