Eleccions a Galícia

Iglesias: «Feijóo és tan llest que ja diu que no és del PP»

El líder de Podem exhibeix el salari mínim i la pujada de les pensions per demanar el vot gallec

rosas52562550 iglesias anton gomez reino y yolanda diaz la coruna200229195748

rosas52562550 iglesias anton gomez reino y yolanda diaz la coruna200229195748 / M Dylan

1
Es llegeix en minuts
Rosa María Sánchez

El líder de Podem i vicepresident segon del Govern, Pablo Iglesias, ha participat aquest dissabte en un acte electoral a la Corunya en el qual ha volgut explotar les tensions de l’actual president de la Xunta i candidat del PP amb el seu propi partit. «Feijóo és un tio molt llest. Jo em fixo molt en ell. És el més llest del PP. És tan llest que ja diu que no és del PP», ha dit Iglesias. 

Amb una veu encara feble, després de la seva afecció d’amigdalitis, Iglesias s’ha referit al tancament d’hospitals a Galícia, a l’emigració i la cèlebre foto de Feijóo amb «el narcotraficant Marcial Dorado» per acabar afirmant que «està molt bé ser llest, però no pensar que la gent és tonta».

Notícies relacionades

Acompanyat de la ministra de Treball, Yolanda Díaz, Iglesias ha demanat el vot dels gallecs per a la candidatura d’Antón Gómez-Reino  a la Xunta de Galícia a les eleccions del 5 d’abril.

Per a això, tant Iglesias com Díaz i Gómez Reino han exhibit l’experiència de mes i mig d’UP al Govern de coalició de Pedro Sánchez per demanar el vot a favor de Galícia en Común-Anova, que és el nom de la coalició a la qual van arribar Podem, Esquerda Unida i Anova, juntament amb les marees municipalistes, a última hora de divendres passat després d’hores de negociacions.