19 d’oct 2020

Anar al contingut

A PARTIR DEL 6 DE MARÇ

Societat Civil Catalana tallarà els túnels de Vallvidrera fins que acabi la protesta de la Meridiana

La iniciativa de l'entitat es durà a terme cada divendres a última hora de la tarda

El Periódico

Societat Civil Catalana tallarà els túnels de Vallvidrera fins que acabi la protesta de la Meridiana

Societat Civil Catalana (SCC) ha anunciat que cada divendres a la tarda, a última hora, tallarà l’accés als túnels de Vallvidrera des de Barcelona fins que acabin les protestes diàries contra la sentència del procés que bloquegen l’avinguda Meridiana de la ciutat. El primer tall es produirà el 6 de març.

«Fins que els treballadors que es passen el dia treballant a Barcelona no puguin tornar tranquil·lament a casa, els independentistes tampoc podran anar a esquiar tranquil·lament els caps de setmana», ha defensat en una roda de premsa el president de l’entitat contrària a la independència, Fernando Sánchez Costa.

Sánchez Costa ha detallat que aquest mateix divendres es demanaran «els permisos necessaris» a l’Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat per començar aquests talls, que es concretaran a l’últim semàfor que hi ha a la Via Augusta abans de l’entrada als túnels de Vallvidrera, a l’altura del carrer de l’Hort de la Vila. Per a SCC, és «intolerable» que faci 150 dies que «un grup de radicals» talla una de les principals vies d’accés a la capital catalana.

Els talls a l’avinguda Meridiana van començar després de la publicació de la sentència del procés com a mostra de rebuig de les condemnes de fins a 13 anys imposades als líders independentistes encausats pel referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i la posterior declaració unilateral d’independència.