sessió de control

Femení o masculí: enganxada pel gènere entre la presidenta del Senat i un polític de Vox

González-Robatto va donar les gràcies a Llop per donar-li la paraula amb un «gràcies, senyora president»

La presidenta del Senado, Pilar Llop, durante la segunda sesión de control celebrada en el Senado en esta legislatura para responder a la oposición, en Madrid, a 25 de febrero de 2020.

La presidenta del Senado, Pilar Llop, durante la segunda sesión de control celebrada en el Senado en esta legislatura para responder a la oposición, en Madrid, a 25 de febrero de 2020. / Ricardo Rubio (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El portaveu de Vox al Senat, Jacobo González-Robatto, s’ha tornat a adreçar a la presidenta de la Cambra Alta, Pilar Llop, com a «president» després que aquesta respongués durant el Ple d’ahir «gràcies, senadora» a la mateixa fórmula utilitzada pel parlamentari d’aquest grup.

Notícies relacionades

La presidenta del Senat, no obstant, no ha volgut referir-se d’aquesta manera al portaveu de Vox a la Cambra alta durant la sessió plenària d’aquest dimecres, després que González-Robatto es tornés a dirigir així a Llop durant la seva intervenció.

Durant el ple d’aquest dimarts, el senador de Vox va agrair a Llop amb la fórmula «gràcies, president» la seva introducció a la pregunta que va fer en la sessió de control al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska. Quan González-Robatto va acabar la seva intervenció, la presidenta del Senat va intervenir per agrair amb to irònic aquesta apel·lació. «Gràcies, senyora senadora», va dir Pilar Llop.