el 29 de febrer

Mas acompanyarà Puigdemont a Perpinyà

L'expresident català, que recorda que se li acaba el període d'inhabilitació, serà a l'acte del Consell per la República Catalana

Mas acompanyarà Puigdemont a Perpinyà

ANDREU DALMAU

1
Es llegeix en minuts

Artur Mas acompanyarà Carles Puigdemont a l’acte polític que se celebrarà a Perpinyà el pròxim 29 de febrer. Així ho ha anunciat en un breu escrit l’expresident català a Facebook, que també explica que aquella setmana ja s’acabarà el seu període d’inhabilitació  per la consulta del 9-N.

Notícies relacionades

A l’acte convocat pel Consell per la República Catalana a les 12 hores al Parc de les Exposicions (recinte amb capacitat per a 10.000 persones) d’aquesta localitat, Puigdemont hi anirà acompanyat dels exconsellers Clara Ponsatí i Toni Comín. Tots ells aprofitaran la seva immunitat com a eurodiputats per desplaçar-se a Perpinyà.

«Seré a Perpinyà per recolzar el president Carles Puigdemont. Confio que a Perpinyà serem molta gent persistent i determinada a seguir endavant», ha escrit l’expresident. Mas també explica que el 27 de febrer presentarà el seu llibre ‘Cap fred, cor calent’ a Barcelona.