ESCALADA D'AGRESSIVITAT VERBAL

Justícia denuncia davant Fiscalia el tuit d'un regidor de Càceres en què desitjava la mort de Sánchez

«El gran felló mereix la forca. Voldria veure'l com a Mussolini», va escriure el regidor que va abandonar Vox fa uns mesos

undefined51183836 madrid 02 12 2019 sociedad rueda de prensa del pte del gobie191202180021

undefined51183836 madrid 02 12 2019 sociedad rueda de prensa del pte del gobie191202180021 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Ministeri de Justícia ha presentat aquest divendres una denúncia davant la Fiscalia General de l’Estat perquè investigui si el missatge publicat aquest dilluns en el perfil de Twitter del regidor de l’Ajuntament de Càceres Teófilo Amores, en el qual desitjava la mort del president del Govern, Pedro Sánchez, és constitutiu de delicte.

Segons ha informat el departament que dirigeix Dolores Delgado en un comunicat, Justícia ha demanat al Ministeri Públic que estudiï el contingut difós el passat 30 de desembre contra el cap de l’Executiu i la seva dona per si és possible emprendre accions legals contra aquest regidor no adscrit a l’Ajuntament, que va abandonar VOX el mes d’octubre passat.

Notícies relacionades

Justícia remarca en la seva denúncia que el fet «forma part d’una perillosa escalada d’agressivitat verbal com a estratègia política en xarxes socials, especialment contra el president del Govern i la seva família, que fa perjudica la convivència pacífica com a bé jurídic penalment protegit».

Amores va escriure a Twitter: «El gran felló mereix la forca. Voldria veure’l com a Mussolini, mort i penjat pels peus. I a la seva fellona igual». Tant el missatge com el compte han sigut eliminats.