S'ENCARA AMB UN CAMBRER

Revilla surt en defensa de Sánchez després de ser insultat a Santander: «No ho tolero»

«No consentiré que a la meva terra un paio surti d'aquesta manera a insultar el president del Govern», assegura el president càntabre

revilla

revilla

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha sortit aquest dimecres  en defensa del president d'Espanya en funcions, Pedro Sánchez, després de ser increpat per un home a Santander, que l'ha insultat quan sortia del cotxe per dinar amb el regionalista en un cèntric restaurant de la ciutat.

«No ho tolero», ha sentenciat Revilla, per qui es pot «discrepar» i, més, de «tot», però  «insultar, mai». «M'he indignat i he anat contra ell», s'ha justificat el president càntabre a preguntes dels periodistes sobre aquest incident, presenciat pels mitjans i relatat després per ell.

Després d'admetre que potser no hauria d'haver actuat com ho ha fet, Revilla ha atribuït la seva reacció al fet que li ha «molestat» el que ha vist i sentit  i, també, al seu «temperament», tot i que, ha precisat sobre això, no li sol passar.

L'agafarà «per banda»

El líder del PRC desconeix si l'home que ha proferit l'insult a Sánchez és l'amo d'una cafeteria ubicada a Bonifaz, el mateix carrer del restaurant on han menjat, però ha assegurat que anirà aquest mateix dijous al bar i l'agafarà «per banda», perquè considera «intolerable» insultar.

«M'he emprenyat», s'ha excusat Revilla que, «emocionat» davant dels mitjans, ha recordat que ell s'està encarregant de vendre per tot Espanya una Cantàbria «acollidora» i «amable», on es rep i «respecta» tothom i no s'insulta ningú.

«Jo mai he insultat ningú», ha assegurat el president regional, i  ha reafirmat que hauria reaccionat igual si en comptes de Sánchez haguessin increpat Quim Torra o Donald Trump  -que «mira que em cau malament», ha assegurat sobre el president dels Estats Units-.

Notícies relacionades

«No consentiré que a la meva terra un paio surti d'aquesta manera a insultar el president del Govern», ha avisat el mandatari càntabre.

Així, per finalitzar, ha insistit que no s'ha de «faltar al respecte», sinó que s'ha de ser «educat» i «guardar les formes». «El que insulta perd tot el dret, fins i tot a parlar», ha conclòs.