Desenes de banderes

Tsunami irromp en el concert del Palau de la Música

El recital de Sant Esteve va finalitzar amb l'exhibició una pancarta de Tsunami Democràtic

51506802 60

51506802 60

1
Es llegeix en minuts
Efe

El tradicional concert de Sant Esteve, que cada any se celebra al Palau de la Música Catalana i a què ha assistit aquesta tarda el president català, Quim Torra, ha acabat amb crits d’«independència» i de «llibertat», i amb l’exhibició d’una pancarta de Tsunami Democràtic.

Les reivindicacions polítiques han arribat al final del concert, amb la interpretació de ‘El cant de la senyera’ i de ‘Els segadors’, himne català.

En aquell moment, un gran número dels assistents, dempeus, han cridat proclames en favor de la independència i de la llibertat de Catalunya, i entre el públic s’han pogut veure desenes de banderes independentistes.

Alguns dels membres del cor també han exhibit estelades, i una desena dels cantors han desplegat una pancarta de Tsunami Democràtic.

Poc després de viure aquell moment, el mateix president de la Generalitat, Quim Torra, ha penjat un vídeo d’aquell instant en el seu compte de Twitter en què assegura: «Gran Concert de Sant Esteve, amb quatre composicions que s’han estrenat avui, i el públic, al final, dempeus, cridant ‘Llibertat i Independència’. ¡Gràcies, Orfeó Català

Notícies relacionades

 El concert de Sant Esteve, organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, i que interpreten l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau de la Música, està dedicat a les nadales populars catalanes. 

També es van produir reivindicacions polítiques en el concert del Mesías de Händel celebrat el 23 de desembre a l’Auditori, quan part dels assistents i del cor va cridar proclames en favor dels dirigents sobiranistes empresonats, cosa que va portar a alguns altres assistents a abandonar la sala