protesta i incidents

Emergències va realitzar 64 assistències sanitàries per disturbis al costat de Camp Nou

59 persones van ser ateses per lesions de caràcter lleu i 5 més de caràcter menys greu

Incidentes tras la manifestación convocada por Tsunami Democratic por el partido entre el FC Barcelona-Real Madrid en el Camp Nou, a 18 de diciembre de 2019

Incidentes tras la manifestación convocada por Tsunami Democratic por el partido entre el FC Barcelona-Real Madrid en el Camp Nou, a 18 de diciembre de 2019 / David Zorrakino (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

 El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre un total de 64 personesdurant la concentració i posteriors aldarulls registrats ahir a la nit als voltants del Camp Nou mentre se celebrava el clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. Segons ha informat el SEM, 59 d’aquestes assistències van ser per lesions de caràcter lleu i 5 més de caràcter menys greu, i especifica que 16 van requerir el trasllat a centres sanitaris. També indica que, de les 64 assistències, 39 van ser a agents dels Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, fonts policials van elevar a 55 el nombre de mossos ferits, dos d’ells de caràcter greu i 53 de caràcter lleu en els disturbis registrats als carrers del voltant del Camp Nou, protagonitzats per manifestants independentistes violents. Els agents ferits van patir contusions com a conseqüència del llançament d’objectes per part dels esvalotadors.

Les detencions

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra van detenir finalment ahir deu persones durant els aldarulls. Els detinguts estan acusats de desordres públics pel llançament d’objectes de diversa índole i per atemptat contra l’autoritat pública, i s’espera que en les pròximes hores passin a disposició judicial.

A més d’aquestes deu persones, els Mossos en van detenir també una altra no relacionada amb els incidents i que va ser sorpresa robant als voltants del Camp Nou.