PROTESTA INDEPENDENTISTA

Tsunami insta a aixecar cartolines amb el lema «Sit and talk» abans del partit

Els manifestants volen que els assistents mostrin el missatge al món

whatsapp-video-2019-12-18-at-185213 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els manifestants convocats per Tsunami Democràtic als voltants del Camp Nou estan repartint cartolines i demanen als assistents al partit Barça-Madrid que les mantinguin aixecades abans de començar. És una de les accions que prepara l’organització independentista per al clàssic.

La proposta és ensenyar les cartolines mentre sona l’himne del Barça abans de començar el partit i que l’àrbitre xiuli l’inici. El lema de les cartolines és «Spain. Sit and talk», amb el qual els independentistes volen sensibilitzar sobre Catalunya a tothom.

La segona acció prevista és que els assistents es posin una careta de cartró amb la cara de Messi en el minut 10 de cada part. Segons Betevé, «és per tapar els companys perquè passaran coses».

Notícies relacionades

Els equips de seguretat del Camp Nou estan requisant les caretes de Messi als assistents al partit tot i que deixen passar cartells amb l’«Spain, sit and talk». Els Mossos ja havien demanat als socis amb entrada que anessin amb temps al camp perquè els controls serien exhaustius.

Unes 5.000 persones, segons informa la Guàrdia Urbana de Barcelona, s’estan concentrant, convocades per Tsunami Democràtic, als voltants del Camp Nou, coincidint amb el partit de Lliga que enfrontarà a les 20.00 hores el FC Barcelona i el Reial Madrid, i s’ha tallat l’avinguda Diagonal a l’altura de la plaça de Pius XXII poc abans de les 17.00 hores.